5 mayo, 2016

Toni Molina nou president local del Partit Popular a Sitges  • Toni Molina: “Asumeixo la nova responsabilitat per donar un gir a la política local del partit amb la intenció de dinamitzar i movilitzar als afiliats i simpatitzants en tos els barris i carres del municipi i recuperar la confiança dels sitgetans”..

 

tonimolina404.04.16.- Toni Molina és el nou president local del Partit Popular de Sitges. Molina va ser el número dos de la candidatura del partit a les passades elcciones municipals quedant-se a poc més de 30 vots por obtenir l’acte de regidor. Molina llicenciat en administració i direcció d’empreses i membre de la junta local ocupa desde fa un any la responsabilitat local del partit malgrat ahir va ser nomenat oficialment pel comité executiu del partit a la provincia i ratificat per la dirección regional.

 

Toni Molina que substitueix oficialment a Ferran Ignasi Llombart, centrat en les tasques de regidor de l’Ajuntament i en la seva responsabilitat com a president del partit a la comarca del Garraf, ha manifestat que “asumeixo la presidencia local amb la intenció de dinamitzar el partit a Sitges i fer un gir a la política local amb un equip que treabllarà per a movilitzar als afiliats i simpatitzants en tos els barris i carres del municipi”.

 

Per Toni Molina “comença una nova etapa, tenim experiencia, trajectoria de treball i compromís i cal intensificar el treball per enfortir els ponts amb els ciutadans i treballar en allò que necessiten realment els ciutadans de Sitges”. En aquest sentit va insistir en que “cal apropar la formació política al teixit associatiu, econòmic, social i empresarial i comptar amb la participació dels màxims agents implicats”.

 

En aquest sentit el nou president ha dit que “es compromet amb tota la força i convicció perque el partit torni a ser la força política capaç de recuperar la confiança dels sitgetans per poder mirar al futur de la vila i dels veïns amb esperança i tornar a posar a Sitges al lloc que li correspon”.

 

Finalment Molina ha afegit que “els sitgetans ens mereixen un Ajuntament disposat a fer coses útils i millorar la qualitat de vida al municipi, però l’actual Govern de Sitges està al servei del procès i d’una minoría separatista i no al servei de tots els veïns. El Partit Popular som l’alternativa no independentista que vol treballar per trobar solucions als problemes reals del municipi, tornant a portar el debat a l’àmbit de les polítiques socials i econòmiques”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!