18 marzo, 2015

Sánchez-Camacho: “El Govern d’Espanya aposta per Catalunya”·     Afirma que “mentre alguns es dediquen a reconstruir el passat, el Partit popular aposta per construir el present i el futur junts”
·     Reitera que “les eleccions de setembre són unes eleccions autonòmiques més, les eleccions plebiscitàries no existeixen i són inconstitucionals”
·     Demana la compareixença “urgent” del conseller Homs per l‘adjudicació del portal de la transparència a una neboda d’Artur Mas
ftoplafonesavasc1IMG_331317, març, 2015.-  La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que “Espanya no ens roba, aposta per Catalunya”. En aquest sentit, ha manifestat que “el senyor Rajoy ha sigut més president de Catalunya que el senyor Mas”. Per la líder del PPC “Mariano Rajoy i el govern d’Espanya inverteixen en benefici de tots els catalans, mentre el senyor Mas es dedica a potenciar l’ANC, potenciar l’independentisme i l’estelada”.
 
Avui durant la presentació de la campanya informativa del PPC ‘Espanya aposta per Catalunya’, Sánchez-Camacho ha explicat que el partit vol “desmuntar els suposat a greuge del Govern de l’Estat a Catalunya”. “Qui de veritat roba als catalans es la Generalitat” ha afirmat. En aquest sentit, ha manifestat que “mentre alguns es dediquen a reconstruir el passat, el Partit popular aposta per construir el present i el futur junts”. Per aquest motiu, ha instat a Mas “a no seguir mirant cap el 1714 i que miri cap el 201, 2020 i el 2040”. “Creiem que és millor anar junts cap a endavant, que separats cap a endarrere” ha afegit.
 
Així mateix, Sánchez-Camacho ha afirmat que al govern de la Generalitat “no se li coneix cap reforma, ni cap mesura que no sigui de confrontació”. En opinió de la presidenta del PPC “mentre Mas i Junqueras només parlen de desconnectar els catalans i aïllar a aquells que ens sentim espanyols, el Partit Popular connecta Catalunya amb Europa i el món”. En aquest sentit, ha explicat l’aposta del Partit Popular amb 4.800 milions d’euros en el corredor del mediterrani o la MAT.
 
També ha criticat que ERC i CiU continuïn “les polítiques econòmiques del tripartit, amb més deute, més organismes polítics i més malbaratament”. Mentre que segons Sánchez-Camacho “el Partit Popular, amb els més de 42.000 milions d’euros de liquiditat, ha salvat centenars de proveïdors i milers de llocs de treball catalans i ha rescatat les farmàcies catalanes amb una inversió directa de 400 milions”.
 
Tant mateix, Sánchez-Camacho ha afirmat que “ERC i CiU tenen estacions de metro sense via, com les de la línia 9, el Partit Popular connectarà l’aeroport de Barcelona amb el centre de la ciutat amb una inversió de 220 milions d’euros”. En aquest sentit  “alguns separatistes somien en regalar el port de Barcelona a Xina, el Partit Popular no ho permetrà i invertim 118 milions d’euros en un nou accés sud”.
 
Per altra banda, en referència a les properes eleccions del 27 de setembre, Sánchez-Camacho ha manifestat que “els catalans estem cansats que Mas ens enganyi”. “Les eleccions del setembre són unes eleccions autonòmiques més, les eleccions plebiscitàries no existeixen i són inconstitucionals”.
 
Finalment, Sánchez-Camacho ha anunciat que el grup del PPC al Parlament de Catalunya demanarà la compareixença “urgent” del conseller de presidència, Francesc Homs, per l’adjudicació del portal de la transparència a una neboda d’Artur Mas. Segons la presidenta del PPC sembla ser “les males pràctiques de la família Pujol les veiem ara a la família Mas Rakosnik”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!