2 noviembre, 2015

Ramón Riera : “No enganyin als catalans, Mas, Rigau i Ortega no estan imputats per posar urnes sino per desobeir, usurpar, prevaricar i malversar diners públics”  • Ramón Riera: “És una vergonya que el PSC just el dia després que el president del govern, Mariano Rajoy i el seu cap, Pedro Sánchez, expressin la seva voluntat d’anar plegats per la unitat d’Espanya, els socialistes de la Diputació donin l’esquena a aquesta unitat, al seu partit i a la majoria dels seus votants”
  • “Els nacionalistes d’ara quan fa una ‘fechoria’ s’envolten amb la bandera per justificar-ho”
  • “Els dos milions de catalans que va anar a votar no son els responsables; Mas va dir que era ell el responsable per tant que ho afronti i es defensi amb la mateixa llei. Mas va desobeir les lleis i les resolucions judicials que obliguen a tots els ciutadans.

FOTORAMONRIERA 29 Octubre 2015.- El portaveu del grup Popular a la Diputació de Barcelona, Ramón Riera, ha demanat “que no enganyin als catalans; Mas, Rigau i Ortega no estan imputats per posar les urnes sinó per desobeir, usurpar prevaricar i malversar diners públics”.

El grup Popular ha votat en contra de la moció contra el processament de membres del govern per desacatament de la suspensió pel Tribunal Constitucional dels actes de la consulta del 9 de Novembre i ha dit que “els dos milions de catalans que va anar a votar no son els responsables; Mas va dir que era ell el responsable per tant que ho afronti i es defensi amb la mateixa llei. Mas va desobeir les lleis i les resolucions judicials que obliguen a tots els ciutadans”.

Per Riera “els nacionalistes d’ara quan fa una ‘fechoria’ s’envolten de  la senyera per justificar-ho. Mas va desobeir les lleis i per això està processat. Sembla que l’objectiu de Mas, i dels seus aliats, es escapar-se de les seves obligacions amb la justícia i amb hisenda”.

En aquest senti el portaveu Popular ha dit que “hem de deixar en un estat lliure i democràtic que els tribunals decideixin si es va cometre o no un delicte”.

 Finalment el portaveu ha considerat “una vergonyaque el PSC just el dia després que el president del govern Mariano Rajoy i el seu cap Pedro Sánchez expressin la seva voluntat d’anar plegats per la unitat d’Espanya, els socialistes de la Diputació donin l’esquena a aquesta unitat, al seu partit i a la majoria dels seus votants”


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!