19 marzo, 2014

Jordi Cornet: “La Llei d’Emprenedors fa d’Espanya un referent mundial als pocs mesos de vigencia”untitledEl Consorci de la Zona Franca va realizar dimarts unes jornades sobre la nova Llei d’emprenedors “Oportunitats d’ Inversió” amb la participació del Secretari d’ Estat de Comerç, Jaime García- Legaz i Marina del Corral Téllez, Secretaria General d’mnmigración del Ministeri d’Empleo i Seguretat Social, entre d’altres.

El Delegat Especial del Consorci a la Zona Franca i secretari general del Partit Popular Català, Jordi ornet va dir que”la nova Llei d’Emprendors fa d’Espanya un referent mundial als pocs mesos de vigencia”.  

 En aquest sentit el secretari d’Estat de Comerç, Jaime Garcia-Legaz, va explicar que el Govern ha concedit 661 visats i permisos de residència des de l’entrada en vigència de la nova Llei d’Emprenedors, i va afegir que aquesta llei és ja un referent per a facilitar la inversió estrangera i la captació de talent internacional, essent “copiada” per altres països.

En una jornada celebrada a la seu corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona sobre la mobilitat internacional que permet la nova legislació espanyola, García-Legaz ha explicat que la inversió estrangera està tornant a Espanya de manera molt important, y que estan augmentant les sol·licituds de visats i permisos de residència.

La nova legislació ha estat impulsada en col·laboració entre diferents ministeris i el Consorci de la Zona Franca ha contribuït també a la seva elaboració, fet que s’ha vist reconegut en aquesta presentació a Barcelona. No en va, el 40% dels visats d’aquesta nova etapa s’han concedit a Catalunya i la ciutat de Barcelona està sent una de les ciutats més actives en la captació de talent internacional.

El secretari d’Estat ha qualificat de “trencadora” la nova legislació elaborada entre diversos ministeris, -ja que permetrà regularitzar la seva situació legal a Espanya en un temps rècord, quan abans es necessitaven tràmits de mesos-, a directius de multinacionals, a emprenedors estrangers que vulguin obrir empreses a Espanya i a inversors estrangers que compren actius immobiliaris al nostre país. La llei preveu també la regularització per silenci administratiu, evitant així demores en la tramitació.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!