6 noviembre, 2014

El PP de Cerdanyola denuncia a la fiscalía anticorrupció.FOTOMANUELBUENAÑOIMG-20140709-WA0000El president local i portaveu municipal del Partit Popular de Cerdanyola, Manuel Buenaño, ha confirmat aquest migdia la presentació d’una denúncia per possibles irregularitats en la concessió de la gestió de les instal.lacions esportives de l’Altis i la piscina de Montflorit a la Federació Catalana d’Handbol a l’any 2008. Segons indica Buenaño, aquestes irregularitats passen per l’adjudicació de la gestió, per part de l’Ajuntament a la federació, de forma directa i sense la preceptiva publicitat d’un concurs.

La presentació de la denúncia es remunta al mes de maig d’aquest any després que a finals de 2013 es constituís una comissió municipal de seguiment de les concessions que ha gestionat la Federació d’Handbol des de l’any 2001 fins a l’actualitat: les esmentades de la piscina de Montflorit i l’Altis i també la piscina del Turonet i el Parc Esportiu Municipal (PEM) Guiera. Buenaño afirma que es va veure obligat a presentar la denúncia després d’avaluar els expedients estudiats en la comissió municipal i detectar possibles irregularitats.

Desconeix si hi ha imputacions

El portaveu popular indica que en aquests moments desconeix l’estat de la investigació i si, com ha publicat avui el diari Gol, hi ha sis imputats per aquesta causa. En tot cas, Buenaño indica que, com a secretari general del PP a la província de Barcelona, ha demanat als serveis jurídics del PP de Catalunya que confirmin si la denúncia ha recaigut en els jutjats i si es així que confirmin si hi ha imputacions i en tot cas formin part del procediment judicial. D’altra banda, però, altres fonts pròximes al cas indiquen que en aquests moments el procediment obert és de diligències prèvies i que, per tant, no hi ha cap imputat perquè el cas no ha arribat al jutjat.

Manuel Buenaño assegura que no vol prejutjar els fets denunciats i que s’ha de deixar treballar a la Fiscalia i, en el seu cas, als Jutjats per aclarir el tema. En tot cas, el portaveu popular afirma que el seu grup no deixarà que la comissió de seguiment de les concessions a la Federació Catalana de Handbol es tanqui en fals i reclamarà que es mantingui la investigació. Buenaño remarca que s’han d’esbrinar “fins la darrera coma” les relacions entre Ajuntament de Cerdanyola i FCH”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!