25 julio, 2013

El Partit Popular presenta una moció d’urgència per manifestar el seu rebuig a les paraules de l’iman de Ceuta  • Alberto Villagrasa: “El respecte per la llibertat de totes les persones, amb indiferència del seu sexe o religió, és un principi fonamental tan important com el respecte per la llibertat religiosa o ideològica”.
  • El diputat Popular lamenta l’abstenció dels grups d’ ERC i d’ICVAlberto Villagrasa

El Partit Popular a la Diputació de Barcelona encapçalat pel seu portaveu, Alberto Villagrasa, ha presentat una moció pel procediment d’urgència al Ple de la corporació per expressar el seu “total rebuig” a les paraules de l’iman de Ceuta Malik Ibn Benaisa “contràries als principis de llibertat i d’igualtat de les dones i als fonaments de la nostra democràcia”. La urgència de la moció ha contat amb els vots a favor del grup de CIU i del PSC i finalment la moció ha estat aprovada amb el vot a favor d’aquests grups i l’abstenció dels grups d’ERC  i d’ICV.

El grup Popular, ha presentat aquesta moció davant les declaracions de l’iman de Ceuta Malik Ibn Benaisa, en un discurs emès de forma pública per televisió on va fer afirmacions que insulten a les dones que exerciten la seva llibertat fent ús de cosmètics, porten roba vaquera, sabates d’agulla o faldilles i mànigues curtes.

Pel grup Popular que ha “lamentat” l’abstenció d’ERC i d’ICV ha dit que “el respecte per la llibertat de totes les persones, amb indiferència del seu sexe o religió, és un principi fonamental tan important com el respecte per la llibertat religiosa o ideològica”.

Tanmateix Villagrasa ha insistit en la importància de “transmetre fermesa i seny en la nostra voluntat de mantenir la nostra societat dintre dels valors propis occidentals, sense caure en les provocacions del fanatisme, la intolerància o la xenofòbia”.

 Finalment s’acorda donar trasllat d’aquesta Moció al Govern autònom de Ceuta i als grups polítics de la seva Assemblea.

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!