18 diciembre, 2013

Dolors Montserrat reitera que la consulta sobre la independencia és il•legalLa diputada al Congrés pel PP, Dolors Montserrat, va visitar Cerdanyola per explicar totes les reformes que està duent el Govern del PP per treure a Espanya i Catalunya de la crisi. Dolors Montserrat va defensar mesures com la llei de reforma de l’administració local i la reforma de les pensions.

La Vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat, ha deixat ben clar que “la consulta a Catalunya sobre la independència no es farà perquè és il·legal i inconstitucional”, remarcant que “mentre el Govern de la Generalitat es dedica a dividir i trencar la societat catalana, el Govern central continua treballant per treure a Catalunya de la crisi, complint així amb el programa electoral amb al que van concórrer a les urnes”. A tall d’exemple de les inversions del Govern a Catalunya va citar “la inauguració aquest cap de setmana de la connexió ferroviària Barcelona – París”.

Montserrat insisteix en què la consulta és il·legal i que “per canviar aquesta realitat s’han de canviar les lleis al Congrés, i ara per ara els partidaris de canviar-les estan molt lluny de tenir la majoria democràtica necessària”. El PP convida a CiU i ERC “a acceptar les majories que surtin del Congrés, igual que el PP accepta les majories que s’imposen al Parlament de Catalunya”, i afegeix que “mentre els nacionalistes demanen que els deixin decidir quan després resulta que a molts ciutadans no els deixen decidir escolaritzar als seus fills per rebre un 50% de les assignatures en castellà”.

Dolors Montserrat va voler destacar les que al seu entendre són les dues grans aportacions de la llei de la reforma de l’administració local, “oferir un nou finançament i optimitizar els recursos dels Ajuntaments per no duplicar o triplicar el mateix servei, de manera que l’administració que assumeixi el servei rebi tota la inversió per fer-lo efectiu”. L’altra aportació seria la limitació de sous per als càrrecs electes.

Sobre l’anunciada reforma de les pensions, Dolors Montserrat recordava que “va ser el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero qui va congelar les pensions, mentre que el primer que va fer el Govern del PP va ser descongelar-les i incrementar-les, i ara aprovarà una llei perquè cap altre govern les pugui congelar o baixar, ja que cada any pujaran com a mínim un 0’25%”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!