17 marzo, 2014

Dolors Montserrat: “Els catalans i els aragonesos compartim el nostre caràcter obert i defensem les nostres arrels dins d’una Espanya plural”  • Luisa Fernanda Rudi: “ Els aragonesos són ben rebuts a qualsevol racó d’Espanya perquè saben defensar les seves arrels, però fent la mixtura precisa amb la cultura del lloc que els acull”.


Buenaño-5535La presidenta del govern d’Aragó, Luisa Fernanda Rudi, Acompanyada per la vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats del Partit Popular Català, Dolors Montserrat; la diputada vallesana, Eva García; el president a Cerdanyola, Manuel Buenaño va ressaltar el paper que els centres aragonesos realitzen a l’exterior de la comunitat per a la difusió del testimoni de la història i el caràcter aragonès.


Durant la visita a la Casa d’Aragó de Cerdanyola Dolors Montserrat va manifestar que “els catalans i els aragonesos compartim el nostre caràcter obert e integrador i defensem les nostres arrels dins d’una Espanya plural”. Per la seva part Luisa Fernanda Rudi va destacar  que els aragonesos són ben rebuts a qualsevol racó d’Espanya perquè “saben defensar les seves arrels, però fent la mixtura precisa amb la cultura del lloc que els acull”.

Buenaño-5547El president de la Casa d’Aragó, José Aguayos, recorda que són una entitat “jove i dinàmica” i manifesta que se senten “ambaixadors d’Aragó” complint l’objectiu de difusió de la cultura d’aquesta comunitat. A més, comenta que volen ser exemple d’integració de la seva cultura de naixement i de la d’adopció i que l’entitat es manifesta “sorollosament al carrer i amb el treball silenciós i intens a la seu de l’entitat”.

Després de la rebuda institucional, la presidenta d’Aragó va recórrer l’entitat i va contemplar l’exposició fotogràfica que presideix la seu social. Luisa Fernanda Rudi va ser obsequiada amb una ceràmica amb el patró d’Aragó, San Jorge, i va signar al llibre d’honor de la Casa.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!