13 noviembre, 2012

Dolors Montserrat Cullere: “ No volem més crisi, no volem l’independència”13 novembre 2012.-  Dolors Montserrat Cullere, candidata nº 7, de la llista del PPC per la província de Barcelona, ha visitat la comarca del Bages acompanyada per altres càrrecs del partit i representants municipals de la comarca.

Durant la visita la candidata ha parlat amb ciutadans i comerciants, explicant el programa del PPC com a únic vot útil per frenar l’independentisme i sortir de la crisi.

Dolors Montserrat ha declarat que “no podem deixar la nostra Catalunya en mans d’un partit polític irresponsable i que està sempre llindant la llei. Mas no pot fer afirmacions com “prefiero ganar las cosas en las urnas que en los tribunales”. El senyor Mas representa un partit polític i hauria d’importar-li també guanyar “les coses” als tribunals i no tan sols això sinó que hauria de procurar no haver d’anar a cap tribunal. En lloc de voler “guanyar les coses a les urnes” com ell diu, guanyar-les però dient la veritat, sense enganyar als catalans portant-los al abisme”.

A més la candidata va afegir que “si arribem a ser independents, Catalunya no podria assumir l’atur ,ni les jubilacions, ni les despeses públiques per si sola. Entraríem en un pou sense fons”.

El recorregut que ha fet avui la candidata ha començat a Manresa, Santpedor i ha acabat a Monistrol de Montserrat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!