5 junio, 2014

Alberto Villagrasa elegit president provincial del PP de Barcelona  • Manuel Buenaño serà el secretari general provincial i Diego Sánchez el coordinador provincial del PP de Barcelona
  • El nou president té el suport de la direcció de Catalunya i de la direcció nacional, avalat pel treball realitzat durant aquest anys i per la seva dedicació i gran coneixement del territori

Alberto Villagrasa presenta a Matadepera el projecte d’Urbanització entre l’Avinguda de Les Arenes i Joan Capms (BV-1221)El secretari provincial del Partit Popular i diputat en la diputació de Barcelona, Alberto Villagrasa, ha estat elegit nou president provincial del PP per unanimitat dels membres de la Junta Directiva i el Comitè Executiu provincial. Villagrasa ha estat escollit avui a la reunió del comitè executiu del PP de Barcelona celebrat a la seu del PPC. El nou president té el suport de la direcció de Catalunya -encapçalada per la seva presidenta, Alícia Sánchez-Camacho-, i de la direcció nacional, avalat pel treball realitzat durant aquest anys i per la seva dedicació i gran coneixement del territori.

Villagrasa comptarà amb Manuel Buenaño com a secretari general provincial i amb Diego Sánchez com a coordinador provincial del PP de Barcelona. L’organigrama es completa amb el nomenament dels vicesecretaris: Joan Antoni López Noguera, Organització; Districtes, Albert Nicolau; Sectorial, Mulleras; Municipal, M. José Díaz; Institucional, Juani Navarrete i Carme Argiles i Territorial, José Manuel López.

El nou president, que combina experiència i joventut, es caracteritza pel seu intens treball territorial. Ha estat director de  campanya de la província de Barcelona en cinc ocasions, destacant els resultats obtinguts en les eleccions municipals del 2011 on el Partit a la província va obtenir un resultat històric amb un 14,22% de percentatge de vots i 290 regidors.

Villagrasa considera que “cal treballar intensament en tots i cada un dels municipis de la província, donant suport diari als nostres regidors i càrrecs de partit, especialment en aquelles comarques on la tasca del PPC és més complicada”. Així mateix, el nou president provincial ha recordat que “en menys d’un any, hem aconseguit crear a Osona 6 noves juntes locals actives: Vic, Manlleu, Tona, Roda de Ter, Prats de Lluçanès i Tavertet”. “També s’han renovat el 90% de les juntes comarcals i locals de la província, en poc més d’un any, per tal de dotar al territori d’una estructura forta i operativa que permeti al Partit Popular obtenir la màxima  representació a les properes eleccions municipals”, ha explicat.

El president provincial ha destacat la solidesa i eficàcia de l’actual equip provincial, que l’acompanya des del 2012 quan va renovar en el seu càrrec com a secretari provincial, i que ha participat activament en tots els processos de renovació i creació de noves juntes. Un equip  “indispensable” en la seva nova responsabilitat com a president provincial.

Finalment, el nou president del PP de Barcelona ha expressat la seva voluntat de seguir treballant per la província, com ho ha fet fins ara, amb l’ajut treball i esforç de tots el que formen part del Partit al territori, sumant esforços i fent un front comú  en defensa dels interessos del Partit a la província.

Alberto Villagrasa

President del PP de Barcelona

Nascut a Barcelona, el 4 de setembre de 1971.

Llicenciat en Dret, va obtenir el DEA (Diploma d’ Estudis Avançats) en el doctorat de dret penal i criminologia per la UNED. També es tècnic en comerç exterior.

Comença la seva responsabilitat política com Conseller de Districte de Ciutat Vella a l’any 1996.  A partir d’aquest any comença a ocupar diferents càrrecs al Partit, des de Vicesecretari General de Noves Generacions a Catalunya, president del PP al districte de Ciutat Vella, vicesecretari d’ acció política del PP a Barcelona, fins a director de campanya de la província, passant  per la vicesecretaria Territorial del PP de Barcelona. Des de 2008 i fins avui, ha estat secretari general provincial.

Des de 2003, és regidor del Grup del PPC l’Ajuntament de Barcelona (adscrit als districtes de Ciutat Vella i Sants-Montjuïc). Actualment, és diputat a la Diputació de Barcelona i portaveu del Grup Popular.

Manuel Buenaño

Secretari general del PP de Barcelona

Nascut a Barcelona 16 de març de 1974

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Dret Financer i Tributari pel Centre d’ Estudis Financers i Curs superior de Dret Urbanístic.

Inicia la seva carrera política com a vicesecretari d’ acció política provincial en Noves Generacions (1999 -2000). De 2009 a 2011, va ser assessor de l’àrea de Urbanisme, Infraestructures i Habitatge del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona,

Fins ara ha estat vicesecretari de política municipal i president del Partit Popular a la comarca del Vallès Occidental. Actualment és regidor a l’ Ajuntament de Cerdanyola des de 2007, on actualment es portaveu del grup i president local del PP a la ciutat.

Diego Sánchez

Coordinador general del PP de Barcelona Nascut a Pineda de Mar, el 19 de Novembre de 1969. Adjunt a gerència d’una empresa tèxtil. Regidor a Pineda de mar des de l’any 2003. President comarcal del Partit Popular al Maresme des de Juny del 2009. Vicesecretari d’Organització del Partit Popular provincial des de juliol de l’any 2012.

La noticia, en los medios:

EuropaPress

La Información

La Vanguardia


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!